Референци
Објекти каде испорачуваме производи од нашата програма

Терминална зграда „Александар Велики“

Супер Веро

Уставен Суд

Хотел „Мериот“ - Плоштад Македонија

Катна гаража „Тодор Александров“

Capitol Mall & Residence - Аеродром

Катна Гаража „Разловечко востание“

Палата „Панко Брашнаров“
- Музеј на македонската борба
- Кемет електроникс
- Специјална болница „Филип Втори“
- Македонска филхармонија
- „Карго магацин“ - Аеродром Александар Велики
- Станбен објект „Космос“
- Станбен објект Битола
- Станбен објект Кисела Вода
- Станбен објект ул. Рузвелотва
- Станбен објект нас. Сопиште
- Станбена зграда 1 - Ново Лисиче
- Станбена зграда 2 - Ново Лисиче
- Станбена зграда 3 - Ново Лисиче
- Станбена зграда - Аеродром
- Станбено деловен објект на ул. Водњанска
- Станбено деловен објект на бул. Партизански Одреди
- Станбено деловни објекти наспроти Соборен Храм
- Станбена зграда Голден Арт „ГА01“
- Станбена зграда Голден Арт „ГА02“
- Станбена зграда Голден Арт „ГА03“
- Станбена зграда Голден Арт „ГА04“
- Станбена зграда Голден Арт - Карпош
- Станбена зграда Дабар - Аеродром
- Станбена зграда Дабар - Кисела Вода
- Црква „Св. Константин и Св. Елена“
- Станбено-деловна зграда кај Ми-Да (Софија градба)
- Трговски центар „Емпорио“
- Станбен објект зад Универзална сала (Статик груп)
- ПЕТ Центар
- Станбено-деловна зграда - Куманово (Мато инженеринг)
- Катна гаража „Смилевски конгрес“
- Пречистителна станица - Прилеп
- Палата „Лазар Поп-Трајков“
- Мост на автопат Миладиновци - Штип
- Клучка Миладиновци