Продукти
Низ годините, создадовме асортиман на производи кои по својот квалитет и изработка се едни од најквалитетните кои се нудат на нашиот пазар
Водоотпорна шперплоча WELDE
Димензии

- Должина, мм: 2500 ± 2.0
- Ширина, мм: 1250 ± 2.0
- Дебелина, мм: 21мм

Употреба: до 20 ротацииСе произведува во три основни класи: Extra, Standard и Economy
Назив на дефектите Норми за квалитет
extra standard economy
Отстапување од правоаголна форма на шперплочата Дозволено е до 1мм на метар од должината на работ на шперплочата
Нијанси во бојата на површината Дозволено Дозволено Дозволено
Пониска цврстина на лепење на хартијата и означување на дефектите под импрегнирана хартија Дозволено е до 15мм за чепови и 5мм за фуги по 2 на м2 Дозволено е до 25мм за чепови и 10мм за фуги по 5 на м2 Без ограничувања
Недостаток на хартија Не е дозволено До 1% од површината До 2% од површината
Испакнување на одредени површини Не се дозволени Не се дозволени Дозволено е до 1 на м2 со дијаметар од 50мм