Продукти
Низ годините, создадовме асортиман на производи кои по својот квалитет и изработка се едни од најквалитетните кои се нудат на нашиот пазар
Водоотпорна шперплоча КИНА
Овој тип на шперплоча е произведен од 3-5 парчиња кои се слепени унакрсно. Се користи водоотпорно меламинско лепило кое после фенолното е со најдобри водоотпорни карактеристики. Се пресува еднаш со нанесен 120гр/м2 црн филм од кинеско потекло. Овој тип на шперплоча може да достигне околу 8 употреби и е идеален производ за комбинирање со GARMEN шперплочата каде ке користи за сечење на помали парчиња потребни во процесот на шаловање. Исто така, овој производ е идеален за мали проекти каде не се бараат голем број на ротации – употреби

Димензии

- Ширина х Должина: 1250мм х 2500мм
- Дебелина: 21мм
- Филм: 120гр/м2 црн кинески
- Пакување: 48 табли/палета
- Употреби: околу 8 ротации